Címlap » Ingatlanhasznosítás
Szentgotthárd

Szentgotthárd

A Gotthard Therme Hotel & Conference négycsillagos – hosszabb időn át nem hasznosított – szállodát, 2015. július 1-jén az MFB-Ingatlanfejlesztő Zrt. felszámolásból vásárolta meg. Az új tulajdonos elvégezte a szálloda teljes rekonstrukcióját, üzembe helyezését, és annak üzemeltetését 2015 novemberétől az ACCENT HOTELS csoport útján látja el.

A Gotthard Therme Hotel & Conference Nyugat-Dunántúlon, közvetlenül az osztrák határ mentén, a Rába folyó partján, a legnyugatabbra fekvő magyarországi városban, Szentgotthárdon található. A város Budapesttől 250 km-re helyezkedik el, személygépkocsival az M7-es autópályán közelíthető meg, de a város vasútállomással is rendelkezik. Közúti határállomás, Graztól való távolsága 65 km, Bécstől 185 km-re fekszik. Szentgotthárd területe 68 km2, lakossága 9800 fő.

A Nyugat-Dunántúli régió a turizmus szempontjából fontos szerepet tölt be, országos szinten csak Budapest, illetve a Balaton régió előzi meg mind a vendégforgalom, mind a vendégéjszakák és a kereskedelmi szálláshelyek szállásdíj bevételeinek tekintetében.

A szálloda 148 szobával, 200 fős étteremmel, két drinkbárral és három, szekcionálható konferencia terem révén 400 fős konferenciakapacitással rendelkezik. A szállodának 100 gépkocsi befogadására alkalmas saját szabadtéri parkolója van.

A szállodából közvetlen átjárási lehetőség van a városi fürdőbe, ahol több élménymedence, két úszómedence, szauna és csúszdák szolgálják a vendégek pihenését, szórakozását.