Címlap
Jogi közlemény

Jogi közlemény

A site (a www.mfbingatlan.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalunkat!

Az MFB-Ingatlanfejlesztő Zrt. (továbbiakban Társaság) weboldalain megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Az MFB-Ingatlanfejlesztő Zrt. fenntartja a jogot a rendelkezésre bocsátott információk megváltoztatására vagy módosítására. Az MFB-Ingatlanfejlesztő Zrt. törekszik ezen információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállal felelősséget. A Társaság weboldalain megjelenő információk és adatok bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet.

Az MFB-Ingatlanfejlesztő Zrt. honlapjáról linkek segítségével elérhető partnercégek weboldalain szereplő információkat a Társaság nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal.

Az MFB-Ingatlanfejlesztő Zrt. nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalakkal kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, az információtovábbítás esetleges késedelméből, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatása következtében, vagy más hasonló okból következnek be. Az interneten továbbított elektronikus üzenet tartalmához illetéktelen személyek potenciálisan hozzáférhetnek, annak tartalma módosulhat, illetve az üzenet elveszhet.

Az MFB-Ingatlanfejlesztő Zrt. weboldalán megjelenő grafikák, szövegek, képek, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok felhasználására és felhasználási jogának átruházására kizárólag az MFB-Ingatlanfejlesztő Zrt. jogosult.